WAT HEEFT U NODIG?

Onze kristalheldere aanpak

Antwoorden en passende, betaalbare oplossingen voor MKB-, ZZP- en starters-vraagstukken.

IISMASTERS staat synoniem voor de samenwerking tussen betrouwbare, betrokken en goed gekwalificeerde professionals, die elkaar waar nodig ook kunnen aanvullen. Onze uitgebreide capaciteiten en ervaring, veelal opgedaan binnen grote blue chip organisaties, zorgen ervoor dat we zowel theoretisch als praktisch goed beslagen ten ijs komen. Daarom kunnen wij met vol vertrouwen staan voor wat we doen!

pinguins helder waterDe IISMASTERS Missie

Wij willen de capaciteiten en unieke expertise van de IISMASTERS, die normaliter alleen via dure consultancy bureaus is in te huren door de grotere ondernemingen, op een transparante, overzichtelijke en betaalbare manier beschikbaar stellen aan startende ondernemers, ZZP’rs en kleine & middelgrote organisaties binnen het MKB.

Het IISMASTERS Netwerk Platform

Daarnaast bieden wij aspirant IISMASTERS de mogelijkheid hun expertise, kennis en ervaring, op een concrete manier, aan ondernemend Nederland beschikbaar te stellen en deel te nemen aan ons professionele IISMASTERS netwerk – een platform wat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid binnen BV Nederland.

Wij laten ons inspireren

Geïnspireerd door het boekje ‘Onze IJsberg smelt!’ en vanuit de overtuiging dat ‘veranderen altijd moet’, werken de IISMASTERS (ijsmeesters) graag met u aan uw "smeltende ijsberg". De IISMASTERS zijn stuk voor stuk specialisten en meesters in hun vakgebied. Wij gaan nooit over een nacht ijs en uw continuïteit, uw groei en uw ondernemers-succes is onze focus én onze inzet.

Onze Rotterdamse aanpak

Als oplossingen-huis en innovatieve ondernemer gaat IISMASTERS uw bedrijfskundige vraagstukken niet uit de weg. Wij vereenvoudigen complexe zaken door middel van gezond verstand en het handzaam toepassen van theoretische modellen. Met oog en aandacht voor de spanningsvelden en dilemma’s in uw organisatie en projectmatig te werken gericht op praktische en uitvoerbare oplossingen resulterend in creatieve en duurzame eindproducten.

Een paar voorbeelden van deze producten zijn: marketing- en verkoopplannen; haalbaarheidsstudies, inclusief berekeningen van kosten, opbrengsten, rendementen en benoemen van de bedrijfsrisico’s; beleidsplannen voor inkoop, financiën, logistiek en personeel; kosten en baten analyses; klantonderzoeken; introducties van producten; veranderingstrajecten van plan tot implementatie.

Ervaring wordt steeds belangrijker

De IISMASTERS hebben jarenlange aantoonbare ervaring bij verschillende bedrijven, in diverse branches en in de vele "takken van sport” zoals:

  • ICT
  • Marketing
  • Verkoop
  • Logistiek
  • Revenue Management
  • Business Planning
  • Innovaties en veranderingstrajecten
  • Projecten
  • Management
  • Coaching

Dit geeft u een betrouwbaar uitgangspunt om met de IISMASTERS in zee te gaan en te werken aan uw uitdagingen. U te ondersteunen met uw “top 5” vraagstukken door de inzet van ons uitgebalanceerde pakket aan producten.

U heeft producten nodig, geen verhalen

IISMASTERS heeft aantrekkelijk geprijsde en ruime keuze aan consultancy producten. Met onze Adviesbundels, Specials, Checkups en Management producten komt een grote range van mogelijkheden voor u beschikbaar. Producten die helder en transparant zijn beschreven en stuk voor stuk een aantrekkelijke prijsstelling kennen. Of u nu voor de keuze van een software pakket staat of uw medewerker een coaching traject wilt aanbieden.

Onze “Niet Goed, Geld Terug” belofte

Mocht u niet tevreden zijn over de prestaties van de IISMASTERS dan kunt u aanspraak maken op onze “niet goed, geld terug” belofte. IISMASTERS heeft er alle vertrouwen in dat wij het afgesproken resultaat kunnen realiseren en nodigen u daarom graag uit met ons in gesprek te komen en samen te gaan werken aan uw “smeltende ijsberg”!


mobile

(+31) 06 2248 7044


email

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


website

www.iismasters.nl


ADRESGEGEVENS
Adres Blekerssingel 29
2806 AB Gouda

ONDERNEMING
KvK Rotterdam 242 31 620
BTW Nummer NL0092.195.84.B01


mobile

(+31) 6 2248 7044


email

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


website

www.iismasters.nl


ADRESGEGEVENS
Postadres Blekerssingel 29
2806 AB Gouda
Bezoekadres Blekerssingel 29
2806 AB Gouda

ONDERNEMING
KvK Rotterdam 242 31 620
BTW Nummer NL0092.19.584.B01

IISMASTERS

Wat gaat u doen aan de smeltende ijsbergen? Dit vraagt om duurzame maatregelen. De IISMASTERS gaan bij het creëren van de passende oplossingen voor uw onderneming niet over één nacht ijs.