WAT HEEFT U NODIG?

Het IISMASTERS Netwerk Platform

Wat is uw antwoord op de snel veranderende wereld? Hoe gaat u om met de huidige markt-omstandigheden? Bent u op zoek naar nieuwe mogelijkheden?

Het IISMASTERS Netwerk Platform

Onze filosofie is "Samen Werken". Wij zijn ervan overtuigd dat "Samen Werken" zorgt voor inspiratie, de creativiteit versterkt, nieuwe inzichten geeft en IISMASTERS daadkrachtiger, completer en succesvoller maakt.

Wat biedt IISMASTERS

Wij bieden aspirant IISMASTERS de mogelijkheid hun expertise, kennis en ervaring, op een concrete manier, aan ondernemend Nederland beschikbaar te stellen en deel te nemen aan ons professionele IISMASTERS netwerk – een platform wat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid binnen BV Nederland.

Ondernemend Samen Werken

"Samen Werken" is het nieuwe ondernemen. De wereld om ons heen veranderd snel, de verwachtingen van anderen nemen toe en het vraagt steeds meer om aan de nieuwe wensen en eisen te voldoen. Samenwerking geeft u en ons de kans nieuwe uitdagingen aan te gaan. Maakt ons samen sterker, geeft meer continuïteit en versterkt en verbreedt onze expertise en inzetbaarheid.

Wie zijn de IISMASTERS?

IISMASTERS is een onderdeel van Covanda Services International BV en opgericht door Alex Copsy en Rob van Dam. Beide heren hebben hun sporen in het bedrijfsleven verdiend en gewerkt voor gerenommeerde bedrijven met name binnen de toeristische branche, de luchtvaart en de ICT.

Met wie werkt IISMASTERS samen?

IISMASTERS werkt met veel mensen en organisaties samen, bouwend aan het netwerk van oprechte en betrokken IISMASTERS. Een samenwerking voor pur sang netwerkers die geloof en vertrouwen hebben in zichzelf en een bijdrage willen en kunnen leveren aan de uitdagingen waar ondernemend Nederland mee geconfronteerd wordt. De samenwerking is niet vrijblijvend, de IISMASTERS kristal heldere werkwijze staat voorop en is leidend.

Samen doen?

afspraak makenSamen doen door het delen van kennis, het waarderen van kwaliteit, werken conform de afspraak en gericht zijn op resultaat staat hoog in ons vaandel. Samen doen is delen en maakt het veel leuker. Spreekt u dit aan?

Onze uitnodiging!

Graag nodigen wij u uit kennis met ons te maken en samen te onderzoeken of u deel wilt uitmaken van het IISMASTERS netwerk. Uw expertise, kennis en ervaring draagt bij aan het uitbouwen van de IISMASTERS portfolio aan producten.

Wij zijn benieuwd naar uw IISMASTERS bijdrage en vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Via de contact pagina kunt u uw interesse voor nadere informatie of een afspraak aangeven!


Wij blijven sowieso graag met u in contact. Als u dit ook wilt volg ons via Twitter, Facebook en/ of linkedin!mobile

(+31) 06 2248 7044


email

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


website

www.iismasters.nl


ADRESGEGEVENS
Adres Blekerssingel 29
2806 AB Gouda

ONDERNEMING
KvK Rotterdam 242 31 620
BTW Nummer NL0092.195.84.B01


mobile

(+31) 6 2248 7044


email

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


website

www.iismasters.nl


ADRESGEGEVENS
Postadres Blekerssingel 29
2806 AB Gouda
Bezoekadres Blekerssingel 29
2806 AB Gouda

ONDERNEMING
KvK Rotterdam 242 31 620
BTW Nummer NL0092.19.584.B01

IISMASTERS

Wat gaat u doen aan de smeltende ijsbergen? Dit vraagt om duurzame maatregelen. De IISMASTERS gaan bij het creëren van de passende oplossingen voor uw onderneming niet over één nacht ijs.